Aangepaste keukens

Bent u op zoek naar een aangepaste keuken? Daar helpen wij van THT Terpstra u graag bij! Wij zijn al 25 jaar specialist in keukens en hierdoor beschikken wij over de nodige ervaring binnen deze branche.

Wij zijn zowel keukenleverancier voor bedrijven als voor particulier, maar onze focus ligt op de zakelijke markt. Wij werken dan ook regelmatig samen met woningcorporaties en overheidsinstanties aan grootschalige projecten.

Opzoek naar een keuken op maat? Wij stellen graag uw nieuwe keuken met u samen!

Waarom

THT-Terpstra?

Wij maken uw keuken volledig op maat

THT-Terpstra biedt een breed scala keukens

Wij leveren aan de zakelijke en particuliere markt!

Waarom een aangepaste keuken?

Geen mens is hetzelfde en hier passen wij uw keuken graag op aan. Er is geen standaard keuken voor mensen met een beperking of een handicap, hierom leveren wij op maat gemaakte keukens.

Bent u bijvoorbeeld slecht ter been en zoekt u een keuken voor uw rolstoel? Dan voorzien wij u graag van een rolstoeltoegankelijke droomkeuken. Wij beschikken over veel ervaring op gebied van dit soort keukens en wij adviseren u graag vanuit deze expertise.

 

Hoe ziet een keuken die aangepast is eruit?

Het is natuurlijk mogelijk om uw aangepaste keuken volledig naar wens vorm te geven. Denk bij een op maat gemaakte keuken onder andere aan een ruime keuze in kleuren en materialen.

Daarnaast kunnen de kasten en lades zo breed en/of diep worden gemaakt als u maar wenst. Wij kijken graag samen met u naar welke hoogte voor u geschikt is, zodat u overal gemakkelijk bij kunt.

Denk hierbij ook aan de indeling van de kasten en bijvoorbeeld een verlaagd werkblad. Ook kunnen wij de keuken voorzien van speciale kranen en minder diepe varianten van spoelbakken.

Rolstoelkeuken

De rolstoelkeuken, ook wel de onderrijdbare keuken genoemd is zoals de naam al zegt: een rolstoelvriendelijke aangepaste keuken. Bij deze keukens wordt er rekening mee gehouden dat u wellicht niet uit uw rolstoel op kunt staan. Hierom worden de kastjes niet hoger geplaatst dan uw bereik. Kenmerken van deze aangepaste variant zijn:

 • Uw rolstoel past altijd onder het werkblad
 • U vindt geen kastjes onder het aanrechtblad, zodat u hier niet tegen aan botst
 • De apparatuur in de keuken wordt lager geplaatst
 • Lades worden lager geplaatst
 • Verlaagd werkblad

U kunt ook kiezen voor een hoog laag verstelbaar keukenblad. Zo kunt u de keuken aanpassen naar uw gebruiksvriendelijkheid, maar ook aan de gebruiksvriendelijkheid voor iemand zonder rolstoel. Wel hebben de onderrijdbare keukens vaak iets minder kastruimte, maar dit is gemakkelijk op te lossen met kastruimte op andere plekken.

  Keukenleverancier 1

  THT Terpstra – helpt u aan uw droomkeuken

  Het is voor ons van THT Terpstra erg belangrijk om uw wensen betreft uw droomkeuken in kaart te brengen. Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons absoluut op nummer één! Wij heten u graag welkom in onze showroom in Waskemeer voor persoonlijk advies. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak met ons maken. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag te bereiken op 0516-423859. Bent u benieuwd geworden naar andere soorten keukens die wij aanbieden? Bekijk gerust eens onze moderne keukens en landelijke keukens!

  THT Terpstra – De specialist in aangepaste keukens!

  Furniture 32