Bribus keuken

Bestel uw Bribus keuken bij THT Terpstra!

Een Bribus keuken is een echte kwaliteitskeuken en geschikt voor ieder budget. Deze Nederlandse fabrikant is opgericht in 1958 en wordt veelal ingezet voor de zakelijke markt. Een Bribus keuken ziet u vaak terug in huurwoningen, kantoren, zorginstellingen of vakantie- en recreatieparken. De keukens van Bribus worden ontwikkeld volgens de modernste productiemethoden.

Hierbij wordt enkel gebruik gemaakt van duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit. De belofte van Bribus luidt als volgt: “een lange levensduur, een minimum aan onderhoud en maximaal comfort.” Bent u opzoek naar een keuken van hoge kwaliteit voor de zakelijke markt? Dan biedt Bribus wellicht de juiste uitkomst!

bribus keuken
bribus keuken

Ontwerp uw eigen Bribus keuken

Bribus heeft een uitgebreide serie kwaliteitskeukens ontwikkeld. Hierbij heeft de fabrikant rekening gehouden met verschillende doelgroepen, waardoor de Bribus keuken aangepast kunnen worden op iedere wens en budget. Zo is er een zeer ruime keuze in kleuren, apparatuur en handgrepen. U kunt de keuken volledig afstemmen op de stijl van uw interieur.

Kies bijvoorbeeld voor een hoogglans witte greeploze keuken bij een strakke inrichting! Daarnaast zijn er oneindig veel indelingsmogelijkheden. Hierdoor kunt volledig zelf bepalen waar de keukenkastjes en het fornuis het beste passen. Het maakt hierbij niet uit welke Bribus keuken u kiest! Het samenstellen van uw droomkeuken is nog nooit zo makkelijk geweest!

bribus keuken
bribus keuken

Bribus keuken projecten

Bij THT Terpstra zijn wij gespecialiseerd in grote projecten voor de zakelijke markt. Hiervoor leveren wij regelmatig keukens van Bribus voor:

  • Kantoren
  • Huurwoningen
  • Renovatieprojecten
  • Zorginstellingen.

Wij werken veel samen met grote woningcorporaties aan bouwprojecten. Hiervoor leveren wij regelmatig keukens. Dit geldt voor zowel nieuwe- als renovatieprojecten. Indien de woningbouw hiermee instemt kan de keuken volledig naar wens van de nieuwe huurder worden ingericht. Het is ook mogelijk om een standaard basis Bribus keuken te ontwerpen, zodat alle woningen van dezelfde keuken worden voorzien. Daarnaast is er ook het ‘studio B’ project ontwikkeld. Hierin heeft Bribus een aantal keukens voor u samengesteld. Deze zijn al volledig gevisualiseerd en gecalculeerd. Bij THT Terpstra helpen wij u graag met het samenstellen van uw droomkeuken!

bribus keuken
bribus keuken

Bribus keuken collectie

Bij de meeste keukenfabrikanten worden de keukens geselecteerd op stijl. Bij Bribus niet, hier worden de keukens geselecteerd op prijsklasse en functie. Binnen de collectie vindt u een grote diversiteit aan ontwerpen. U kunt kiezen voor een klassiek ontwerp, maar ook voor modern en strak. Daarnaast heeft Bribus ook nog een premium en premium BLX collectie. Hierin vindt u luxe extra’s en afwerkingen, zoals: soft close lades en een keuze uit maar liefst 53 fronten die gemaakt zijn met laser-edging techniek. Ook aan gebruikers met lichamelijke beperkingen is gedacht. Hiervoor heeft Bribus de ‘Zorg’ keukens ontwikkeld. Denk hierbij onder andere aan verstelbare werkbladen.

Bribus valt op met een aantal dingen:

  • Het gehele assortiment is FSC- gecertificeerd
  • U ontvangt altijd 10 jaar garantie!
  • De Bribus Eco de duurzaamste keuken die ooit gemaakt is!

Bent u naast Bribus keukens nieuwsgierig welke A-merken wij nog meer aanbieden? Neem dan eens een kijkje bij onze andere merken. Wij bieden onder andere keukens aan van Bruynzeel en Keller! Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

bribus keuken
Menu