Bribus Keukens

Bribus Keukens is een Nederlandse keukenfabrikant die kwaliteitskeukens biedt voor ieder budget. Het merk is in 1958 opgericht en wordt veelal ingezet in de zakelijke markt. Om deze reden ziet u een keuken van dit merk vaak terug in huurwoningen, kantoren, zorginstellingen of vakantie- en recreatieparken.

De keukens worden ontwikkeld volgens de modernste productiemethoden. Hierbij wordt enkel gebruik gemaakt van duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit. De belofte van de fabrikant luidt als volgt: “een lange levensduur, een minimum aan onderhoud en maximaal comfort.” Bent u op zoek naar een keuken van hoge kwaliteit voor de zakelijke markt? Dan biedt dit merk wellicht de juiste uitkomst!

Waarom

THT-Terpstra?

Wij maken uw keuken volledig op maat

THT-Terpstra biedt een breed scala keukens

Wij leveren aan de zakelijke en particuliere markt!

Dé Bribus keukens collectie

Bij de meeste keukenfabrikanten worden de keukens geselecteerd op stijl. Bij deze fabrikant niet, hier worden de keukens geselecteerd op prijsklasse en functie. Binnen de collectie vindt u een grote diversiteit aan ontwerpen.
U kunt kiezen voor een klassiek ontwerp, maar ook voor moderne Bribus keukens. Daarnaast heeft het merk ook nog een premium en premium BLX collectie. Hierin vindt u luxe extra’s en afwerkingen, zoals: soft close lades en een keuze uit maar liefst 53 fronten die gemaakt zijn met laseredging techniek.

Ook aan gebruikers met lichamelijke beperkingen is gedacht. Hiervoor heeft het merk de ‘Zorg’ keukens ontwikkeld. Denk hierbij onder andere aan verstelbare werkbladen.

Bijzondere specificaties

– De Bribus keukens vallen op met een aantal dingen:
– Het gehele assortiment is FSC- gecertificeerd
– U ontvangt altijd 10 jaar garantie!
– De Bribus Eco keuken de duurzaamste keuken die ooit gemaakt is!

Bent u naast dit merk nieuwsgierig welke A-merken wij nog meer aanbieden? Neem dan eens een kijkje bij onze andere merken. Wij bieden onder andere keukens aan van Bruynzeel en Keller! Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Ontwerp uw eigen keuken

Bribus Keukens heeft een uitgebreide serie kwaliteitskeukens ontwikkeld. Hierbij heeft de fabrikant rekening gehouden met verschillende doelgroepen, waardoor de keuken aangepast kan worden op iedere wens en budget.

Zo is er een zeer ruime keuze in kleuren, apparatuur en handgrepen. U kunt de keuken volledig afstemmen op de stijl van uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een hoogglans witte greeploze keuken bij een strakke inrichting! Kies een keukenblok dat bij uw interieur past met een bijpassende keukenkast, keukendeurtjes en keukenblad.

Daarnaast zijn er oneindig veel indelingsmogelijkheden. Hierdoor kunt volledig zelf bepalen waar de keukenkastjes en het fornuis het beste passen. Het maakt hierbij niet uit welke keuken u kiest. Het samenstellen van uw droomkeuken is nog nooit zo makkelijk geweest.

Projecten voor de zakelijke markt

Bij THT Terpstra zijn wij gespecialiseerd in grote projecten voor de zakelijke markt. Hiervoor leveren wij regelmatig keukens van Bribus. Denk hierbij aan de volgende projecten:

Kantoren
Huurwoningen
Renovatieprojecten
Zorginstellingen.

Wij werken veel samen met grote woningcorporaties aan bouwprojecten. Dit geldt voor zowel nieuwe- als renovatieprojecten. Indien de woningbouw hiermee instemt kan de keuken volledig naar wens van de nieuwe huurder worden ingericht.

Het is ook mogelijk om een standaard basis Bribus keukens te ontwerpen, zodat alle woningen van dezelfde keuken worden voorzien. Daarnaast is er ook het ‘studio B’ project ontwikkeld. Hierin heeft de fabrikant een aantal keukens voor u samengesteld.

Deze zijn al volledig gevisualiseerd en gecalculeerd. Maar naast de zakelijke markt leveren wij natuurlijk ook keukens aan de particulier. Bij THT Terpstra helpen wij u graag met het samenstellen van uw droomkeuken!

Keukenleverancier 1
Keukenleverancier 1

THT-Terpstra uw Keukenleverancier!

THT-Terpstra is het adres voor Bribuskeukens. Wij nodigen je graag uit in onze showroom in Friesland. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Groningen en Drenthe. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken om langs te komen. Wij nemen namelijk graag de tijd voor u. Zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden van de Bribus keukens!
Furniture 32