Bribus keukens woningbouw

Bij THT Terpstra vindt u de beste Bribus keukens. Woningbouw heeft altijd kwaliteit keukens nodig voor een betaalbare prijs. U zult uw huurders hier heel tevreden mee maken. Zij moeten namelijk in deze woningen wonen. Door te kiezen voor kwaliteit hoeft u als woningcorporatie niet snel onderdelen te vervangen. Kies dus voor kwaliteit met de Bribus keukens voor de woningbouw.

Waarom

THT-Terpstra?

Wij maken uw keuken volledig op maat

THT-Terpstra biedt een breed scala keukens

Wij leveren aan de zakelijke en particuliere markt!

Nieuwe Bribus keukens voor de woningbouw

De nieuwe Bribus keukens zijn geschikt voor de woningbouw. Hiermee kunt u jaren vooruit. De lange levensduur van dit merk geeft u de mogelijkheid om één keer te investeren in projectkeukens en daarna jarenlang geen zorgen te hebben. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen nieuwe projecten of renovatie projecten.

Een nieuwe keuken in de woningbouw kan voor sommige leveranciers als lastig worden ondervonden door het aantal Bribus keukens die in de huurwoningen moeten. Wij zijn gespecialiseerd in de levering van projectkeukens, waaronder het merk Bribus.

De keukens voor de huurwoning

Wanneer u keukens voor de huurwoning zoekt is de Bribus keuken een goede optie. Hierbij krijgt u standaard de beste kwaliteit voor een goede prijs. U kunt kiezen uit de kant-en-klare keukenconcepten, waarbij u gemakkelijk grote kwantiteit kunt aanschaffen. Naast de standaard keukens kunt u ook kiezen voor bepaalde extra’s, waaronder apparatuur.

De beste basiskeukens voor een huurwoning zijn bij THT Terpstra. De Bribus keukens voor de woningbouw is uiterst geschikt voor de sociale huur, doordat de simpliciteit niet ten koste gaat van de klasse en de kwaliteit. Hierdoor weet u dat u kwaliteit voor uw project aanschaft, maar niet de hoofdprijs betaalt.

Galerij

Voordelen van een Bribus keuken voor woningbouw projecten

De Bribus keukens voor de woningbouw projecten hebben vele voordelen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het hele assortiment van Bribus is FSC-gecertificeerd.
  • U ontvangt 10 jaar garantie bij aankoop van dit merk keuken.
  • Een Bribus Eco keuken is de duurzaamste keuken ooit gemaakt.
  • Geschikt voor iedere keuken; op maat te maken.

Heeft u een project waar u keukens van Bribus voor nodig heeft? Wacht dan niet langer en neem contact op met de specialisten van THT Terpstra.

Een goede prijs voor de Bribus keukens in de woningbouw

Heeft u een speciaal budget waar wij rekening mee moeten houden? Ook dit is geen probleem. Wij kunnen rekening houden met uw budget. Hierdoor kunnen wij zorgen dat u de Bribus keukens voor uw woningbouw project kunt krijgen naar uw wensen.

De kant-en-klare keukens geven u een optie om budgettechnisch voordelig uit te zijn. Hierdoor kunt u uw project afronden binnen de wensen en het budget welke u heeft opgesteld. Neem ook vooral contact op met onze specialisten. Zij kunnen u advies geven over de mogelijkheden die passen bij uw project.

Bribus Keukens

 

 

De Bribus keukens voor de woningbouw vindt u bij THT Terpstra

 

De Bribus keukens voor de woningbouw vindt u bij THT Terpstra. THT Terpstra heeft meer dan 25 jaar ervaring als keukenleverancier. Kom langs in onze showroom in Waskemeer en vind de keuken voor uw huurwoning project. Op deze manier weet u zeker dat u tevreden huurders krijgt. THT Terpstra levert namelijk alleen kwaliteitswerk af.

Maak een afspraak via het telefoonnummer: 0516-423859 of mail naar info@tht-terpstra.nl. Wij zorgen er dan voor dat de koffie voor u klaar staat, zodat we rustig de opties kunnen bespreken. Bribus is een kwalitatief merk voor keukens en beschikt over de apparatuur waarmee u jarenlang vooruit kunt. Wacht niet langer en kom langs voor de Bribus keukens voor de woningbouw.

Bribus Keuken