Bruynzeel Keuken

Bruynzeel Keukens is één van de bekendste keukenfabrikanten in zowel de particuliere als de zakelijke sector. In Nederland staat fabrikant bekend om haar fantastische kwaliteit en unieke design. 

Waarom

THT-Terpstra?

Wij maken uw keuken volledig op maat

THT-Terpstra biedt een breed scala keukens

Wij leveren aan de zakelijke en particuliere markt!

Bruynzeel Keukens bij THT Terpstra!

Bruynzeel begon in 1897 als een Nederlandse timmerfabriek. Hier werden destijds vooral vloeren en deuren geproduceerd en hier kwamen later de bekende Bruynzeel keukens en potloden bij. Bruynzeel onderscheidt zichzelf doordat de fabrikant zich inzet voor het milieu en duurzaamheid. Zo beschikt het dak van de fabriek over zonnepanelen en er wordt gebruik gemaakt van elektrisch transport.

In Nederland staat fabrikant bekend om haar fantastische kwaliteit en unieke design. Dat de keukens van Bruynzeel van hoogwaardige kwaliteit zijn uit zich in de reviews en ervaringen. Zo scoort de fabrikant gemiddeld een 8.2/10 bij de The Feedback Company!

Fbcompany

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe Bruynzeel keuken, bedankt THT Terpstra! – Julian Bakker

Ik heb vijf jaar geleden mijn keuken aangeschaft bij THT Terpstra en ik ben nog steeds erg blij met de kwaliteit en service! – Roos Alberts

Bedankt voor de snelle levering en montage THT Terpstra! Wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken van Bruynzeel. – Sam en Janet Flikkema

Bruynzeel keukens op maat

Een Bruynzeel keuken kan volledig afgestemd worden op uw budget en woonstijl. Heeft u een vintage jaren 50 inrichting? Of juist een hele strakke en moderne inrichting? Met de keukens van Bruynzeel kunt u alle kanten op. Als u kiest voor een keuken op maat kunt u uw nieuwe keuken helemaal zelf vormgeven. Van een keuken met kookeiland tot een hoekkeuken of een parallel opstelling. Helemaal afgestemd op uw woning! Het deskundige personeel van THT Terpstra beschikt over jarenlange ervaring binnen de keukenbranche. Hierom kunnen wij u zeer goed adviseren en assisteren bij het ontwerp van uw droomkeuken.

Bruynzeel Keukens

Ruime keuze uit verschillende stijlen!

Bruynzeel maakt zelf onderscheid in de volgende keuken stijlen:

  • Modern – Geïnspireerd op de laatste trends op woongebied
  • Landelijk – Robuust en veel gebruik van hout
  • Design – Veel strakke lijnen & matte kleuren
  • Natuurlijk – Veel natuurlijke materialen en lichte kleuren
  • Tijdloos – Tijdloze ruimtelijke designs
  • Industrieel – Stoer, robuust en veelal gebruik van donkere kleuren
  • Gedurfd – Onderscheidend en opvallend

Bruynzeel keukens heeft een zeer ruime keuze in keukendeuren, grepen en werkbladen. Hier worden alleen de allerbeste materialen voor gebruikt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit keukenbladen van de volgende materialen: kunststof, composiet, keramiek, natuursteen, graniet, massief hout, dekton en fenix. U kunt volledig zelf bepalen wat voor keukenkasten, lades en deuren uw nieuwe keuken krijgt! Hierbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Dankzij het grote assortiment in materialen en stijlen zit er gegarandeerd iets tussen dat aansluit op uw wensen.

Bruynzeel Keukens Op Maat

Bruynzeel keukenaccessoires

U kunt kiezen uit een ruim assortiment keukenaccessoires van Bruynzeel Keukens. Kies bijvoorbeeld een kraan en spoelbak uit die volledig bij de stijl van u keuken past. Wilt u graag een ingebouwd luxe koffieapparaat? Of mooie licht spotjes die uw aanrecht verlichten vanuit de keukenkastjes? Maatwerk tot in de kleinste details is mogelijk!

 

Bruynzeel Keukenaccessoires

Bruynzeel keuken kopen

THT Terpstra is gecertificeerd keukenleverancier in Bruynzeel Keukens. Hierbij leveren wij zowel aan particulieren als bedrijven. U kunt bij ons naast complete keukens ook terecht voor losse onderdelen, zoals: keukenkasten, keukenbladen en apparatuur. De fabrikant is aangesloten bij de CBW (Centrale Branchevereniging Wonen). Dit houdt in dat het merk de garantieperiode hanteert die is omschreven in de voorwaarden van het CBW. Dit is een periode van twee jaar. Wel zijn er een aantal extra garantievoorwaarden van toepassing vanuit Bruynzeel. Zo krijgt u vanaf het moment dat het artikel is geleverd 10 jaar garantie op de keukens!

De voorwaarde die hiervoor geldt is dat u in het bezit moet zijn van de factuur van de order. Bij THT Terpstra vinden wij het zeer belangrijk om onze klanten volledig te ontzorgen. Hierom blijven wij natuurlijk altijd het aanspreekpunt bij problemen. Naast het monteren van complete keukens zijn wij ook gespecialiseerd in het doen van reparaties. Geïnteresseerd in een Bruynzeel Keuken? Kom gerust eens langs in onze showroom in Waskemeer voor een impressie en persoonlijk advies op maat!

Bruynzeel Keuken Kopen