Onze Diensten

kozijn reparatie voor diensten thth terpstra

Keukenlevering & Meer

Naast het leveren van keukens, kan THT Terpstra ook de volledige montage hiervan uitvoeren. De installatiewerkzaamheden, zoals het nieuw- of aan te passen leidingwerk, zowel water, gas en elektra vallen hier ook onder. Zelfs als de muren opnieuw gestuct moeten worden of een nieuwe PVC- of laminaatvloer kunnen wij dat voor u uitvoeren.

Het voordeel is dat wij u hierin volledig kunnen ontzorgen, terwijl u 1 contactpersoon heeft als aanspreekpunt!

Daarbij blijven wij transparant in de te maken kosten die wij altijd voor opdracht overleggen met de klant. De kosten blijven daardoor altijd inzichtelijk.

Reparatie  

Schade aan het werkblad van uw keuken kunnen ontstaan door bijvoorbeeld een hete pan op een kunststof werkblad, waardoor er een blaar ontstaat. Of dat er iets op het blad gevallen is en een deuk of putje ontstaan is. Wanneer u schade heeft aan uw keukenblad of keuken kunnen wij dat meestal repareren. We kijken altijd van te voren of de schade wel of niet te repareren is en stellen u op de hoogte van de te maken kosten.

Wij repareren werkbladen van zowel kunststof, graniet als composiet. Meer informatie nodig? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

kozijn reparatie na diensten tht terpstra
Menu