Kantoor keuken

De keuken is één van de belangrijkste ruimtes in een woning, maar hoe zit dat met een kantoor keuken? Op veel kantoren is dit dé plek waar medewerkers met elkaar socializen en even komen om op te laden. Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat de kantoor keuken een hele belangrijke rol speelt binnen bedrijven, maar hoe speelt u daar dan precies op in?

Bij THT Terpstra vindt u meer dan 25 jaar ervaring. Zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt zijn wij uw partij. Wij zijn uw keukenleverancier en wij leveren alleen de hoogste kwaliteit. De beste merken vindt u bij ons, waaronder de keukens voor uw kantoor.

Waarom

THT-Terpstra?

Wij maken uw keuken volledig op maat

THT-Terpstra biedt een breed scala keukens

Wij leveren aan de zakelijke en particuliere markt!

Een kantoor keuken voor klant en medewerker

Een kantoor keuken is een centrale plek waar medewerkers elkaar ontmoeten en waar klanten vaak worden ontvangen. Klanten krijgen hier vaak een kop koffie aangeboden en medewerkers halen hier koffie, maken hier lunch en komen hier om even op te laden.

Het ontvangen van klanten

Door klanten te ontvangen in de kantoor keuken voor (het halen van) een kop koffie, zal de klant ook deze ruimte meenemen in de eerste indruk van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat de keuken er netjes en opgeruimd uitziet. Ook is het fijn dat u de klant zonder teveel moeite kan voorzien van een goede kop koffie of thee.

Belangrijke plek voor medewerkers

Vaak wordt onderschat welke waarde een kantoor keuken voor medewerkers heeft. In principe wordt de keuken door medewerkers voor 3 basisfuncties gebruikt:

  • Er wordt hier gegeten, eten gemaakt en/of koffie gehaald.
  • Medewerkers nemen even pauze van hun werkzaamheden en laden op om weer met nieuwe energie aan het werk te gaan.
  • Er wordt in de keuken gekletst, genetwerkt en overlegd.
    Binnen de meeste bedrijven brengen medewerkers zo’n 8 uur per dag door op kantoor. Het is daarom belangrijk dat een werkgever voorziet in de faciliteiten om tot rust te kunnen komen en goed maaltijden te kunnen maken en/of nuttigen.

Dus zowel voor de indruk die je maakt op klanten als het welbevinden van uw medewerkers heeft een kantoor keuken belangrijke functies.

Een complete kantoor keuken, kantine of enkel een koffiecorner?

Een kantoor keuken kan op drie verschillende manieren ingericht worden. Dit kan een keuken, kantine of een koffiecorner zijn. Voor welke vorm gekozen wordt hangt af van een aantal zaken:

  • De grootte van het bedrijf;
  • De gewenste functionaliteiten;
  • Het budget van het bedrijf;

In grote bedrijven wordt soms gekozen voor het naast elkaar bestaan van deze verschillende typen kantoor keukens.

Kantine

Een kantine is een plek die is ingericht voor medewerkers om te kunnen zitten en koffie of maaltijden te kunnen nuttigen. Vaak wordt de catering in zo’n kantoor keuken verzorgd door een externe partij. Bij grote bedrijven wordt er vaak voor gekozen om de kantine te plaatsen op een centrale plek zoals de begane grond, zodat mensen elkaar daar gemakkelijk kunnen treffen.

Keuken

Een keuken is een plek die is ingericht voor medewerkers om zelf maaltijden en dranken te maken. Er is vaak een mogelijkheid om zelf te kunnen koken of maaltijden te kunnen opwarmen. Dit wordt vaak gecombineerd met zitplekken waar medewerkers kunnen zitten, rusten en socializen.

Koffiecorner

Het woord zegt het al, een koffiecorner is bedoeld om koffie/thee te maken. Hier worden vaak de welbekende “gesprekken bij het koffiezetapparaat” gevoerd. Dit is een plek waar medewerkers elkaar kort even treffen maar niet per definitie lang blijven zitten of staan. Toch is het belangrijk om ervoor te zorgen dat dit professioneel oogt en is voorzien van de nodige faciliteiten.

THT Terpstra levert ervaring en hoge kwaliteit

THT Terpstra is al ruim 25 jaar keukenleverancier. Wij leveren duurzame en hoogwaardige complete keukens van de keukengroep DKG, Bribus en Bruynzeel. Heeft u al een kantoor keuken maar wilt u deze laten renoveren? Geen probleem! THT Terpstra is gespecialiseerd in het moderniseren van bestaande keukens.

Ongeacht of u op zoek bent naar een grote keuken, een multifunctionele kantine of een simpel keukenblok kijken wij met u naar de mogelijkheden voor een kantoor keuken die past bij uw bedrijf!

Bruynzeel Keuken woningbouw

Een passend ontwerp voor uw kantoor keuken vindt u bij THT Terpstra

Ieder bedrijf is uniek en het is belangrijk dat uw kantoor keuken aansluit bij uw bedrijfsimago en uw wensen. Bij THT Terpstra zijn wij gespecialiseerd in het leveren van keukens op maat. 

Wij passen de keuken volledig aan op uw wensen. Denk hierbij aan de volgende zaken:

Wij adviseren om voor de bovenstaande zaken het bedrijfsimago en de inrichting van het kantoorpand in uw achterhoofd te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het een plek is waar medewerkers graag komen en waar klanten een goede eerste indruk krijgen van het bedrijf.

THT Terpstra is dé keukenleverancier voor uw kantoor keuken!

 

Bent u benieuwd hoe uw kantoor keuken eruit kan komen te zien? Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden! U bent van harte welkom in onze showroom. Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Hierdoor kunt u een indicatie krijgen van de kosten en de levertijd. Hier kunt u ook alle informatie krijgen en vragen stellen. Wij geven altijd onafhankelijk advies, zodat u altijd de beste optie krijgt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u stap voor stap geholpen wordt en dat u tevreden bent. Kom snel langs voor uw kantoor keuken!

Bruynzeel projectkeukens