Keller keuken

Keller keuken bij THT Terpstra in Friesland!

Bij THT Terpstra verkopen wij enkel keukens van A-merken, waaronder Keller Keukens. Deze Nederlandse keukenfabrikant fabriceert al sinds 1977 keukens en is gevestigd in Roosendaal. Keller Keukens is een zeer grote speler geworden op de Nederlandse keukenmarkt en behoort met ruim 250 werknemers tot een van de grootste merken van ons land. De keukens van Keller zijn in verschillende stijlen ingedeeld, zoals: landelijke-, design-, eiken-, greeploze- en hoogglans keukens. U kunt hierdoor uit een zeer groot aantal stijlen kiezen. Zo is er voor iedereen een keuken naar wens!

keller keuken

Kenmerken Keller Keuken

De Keller Keukens zijn van zeer hoge kwaliteit, omdat de fabrikant alleen met de allerbeste materialen en merken werkt. Hierdoor hebben de keukens altijd een zeer lange levensduur. Daarnaast biedt Keller altijd vijf jaar onvoorwaardelijke fabrieksgarantie, omdat de fabrikant zeer zeker is van de kwaliteit die zij biedt. Wanneer een onderdeel niet goed functioneert of kapot gaat, kunt u deze kosteloos laten vervangen. Daarnaast zorgt de fabrikant ervoor dat de onderdelen tot minimaal 10 jaar na aanschaf zijn na te bestellen.

keller keuken

Eigenschappen van Keller keuken

De unieke eigenschappen van Keller luiden als volgt:

 • Het uitgangspunt is altijd kwaliteit
 • Staat in top tien van Europese keukenfabrikanten
 • Maatwerk is voor iedere prijsklasse beschikbaar
 • Maatwerk is mogelijk tot in zelfs kleine details
 • Enkel verkrijgbaar bij deskundige keukenspeciaalzaken
 • Kleuren kunnen op elkaar afgestemd worden van kasten tot en met het gehele werkblad
 • Beschikt over een eigen designteam
 • Alle kleuren zijn beschikbaar in 1950 NCS lak
 • Goede afwerking met laserafkanting
 • Standaard uitgevoerd met een raster 130 maatvoering
 • Zowel horizontaal als verticaal greeploos mogelijk
 • FSC Keurmerk sinds 2010
 • In bezit van een certificaat voor de MVO-prestatieladder 4

THT Terpstra is gecertificeerd keukenleverancier van Keller Keukens en voldoet hiermee aan de kwaliteitsstandaard die Keller stelt.

keller keuken
keller keuken

Soorten keukens van Keller

Keller maakt onderscheid in verschillende soorten keukens, namelijk: moderne-, klassieke-, landelijke keukens en industriële keukens. U kunt de keuken volledig aanpassen naar uw wensen en woonstijl. Het is altijd mogelijk om binnen uw budget uw droomkeuken te realiseren. Hier heeft Keller Keukens haar assortiment namelijk speciaal op aangepast. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt in de City-line en de Pro-lux.

De City-Line is een luxe Keller Keuken. De zakelijke klant kiest normaliter meestal voor de Pro-Lux, omdat de prijs gemiddeld iets lager ligt dan de prijs van de City-Line. Deze variant heeft een standaard garantieperiode van 10 jaar en heeft een beperktere keuze in modellen en kleuren ten opzichte van de City-line keukens. Particulieren kiezen meestal voor en City-Line keuken, omdat deze veel meer keuzemogelijkheden biedt. U heeft onder andere zeer ruime keuze in materialen, kastjes, kleuren, accessoires en onderdelen.

Keller keuken

Voordelen Keller keuken

De Keller keuken een aantal voordelen met zich mee. Wij hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet:

 • Door losse kast elementen kan de kast eenvoudig vervangen worden door apparatuur zoals een vaatwasser.
 • Voor de bovenkasten is er een verdekt ophang systeem
 • De onderkast heeft een gesloten bovendek
 • Spoelkast is standaard voorzien van een aluminium bodemplaat

Een Keller keuken kunt u helemaal aanpassen op uw wensen. U kunt onder andere kiezen voor een prachtig kookeiland of een keuken in parallelopstelling. Vind u het moeilijk om een keuze te maken, omdat er zoveel mogelijkheden zijn? Dat begrijpen wij natuurlijk en hierbij helpen wij u graag. Ons deskundige personeel is op de hoogte van de laatste trends en zij kunnen u altijd van een advies op maat voorzien.

keller keuken

THT Terpstra – uw keukenleverancier in Keller Keukens

Indien u opzoek bent naar keukens van hoge kwaliteit, waarbij maatwerk tot in de kleinste details mogelijk is, biedt Keller Keukens wellicht een goede uitkomst voor u. Wij van THT Terpstra zijn keukenhandelaar voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Hierbij verzorgen wij het complete proces graag voor u, omdat wij onze klanten graag willen ontzorgen. Dit proces begint bij een offerte en eindigt bij de installatie van uw nieuwe droomkeuken. Wel geloven wij in goede nazorg en blijven wij altijd uw aanspreekpunt bij problemen. Wilt u graag vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij voor u kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn!

keller keuken
Menu