Keller Prolux / City-line Keukens

Keller Prolux en Cityline Keukens worden gemaakt in de keukenfabriek van DKG. DKG is de groep achter de succesvolle Nederlandse merken Bruynzeel en Keller keukens. De Nederlandse keukenfabrikant die al sinds 1977 keukens produceert. Inmiddels is de fabrikant een zeer belangrijke speler geworden in de Nederlandse keukenmarkt. Met meer dan 250 werknemers behoren zij zelfs tot één van de grootste keukenmerken van ons land.

Bij THT Terpstra vindt u ook een ruim aanbod in de keukens van Keller Prolux en Cityline. U kunt bij ons terecht als particulier, maar ook als zakelijke klant. Zo ziet u ons werk ook regelmatig terug bij verschillende woningbouwprojecten. Bent u een zakelijke klant? Wij bieden een totaal ontzorgende service. Van offerte tot installatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Waarom

THT-Terpstra?

Wij maken uw keuken volledig op maat

THT-Terpstra biedt een breed scala keukens

Wij leveren aan de zakelijke en particuliere markt!

Keukens van DKG kopen bij THT-Terpstra

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan. Wij kiezen er bewust voor om slechts drie keukenmerken te verkopen, namelijk: Bruynzeel (DKG), Bribus en natuurlijk Keller Prolux/cityline Keukens (DKG). We hebben deze drie merken met zorg voor u samengesteld.
Een mooie luxe keuken hoeft niet duur te zijn en dat is wat Cityline bewijst. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Wanneer u een KellerProlux keuken koopt krijgt u altijd standaard 5 jaar fabrieksgarantie op onderdelen. Daarnaast garanderen zij dat de onderdelen tot wel 10 jaar na aanschaf sowieso besteld kunnen worden.

Samen met ons staat u er nooit alleen voor. Onze keukenexperts kunnen u goed adviseren. Wilt u graag langskomen? Dat kan bij ons in Friesland. Hier hebben wij verschillende showroomkeukens gepresenteerd van Cityline uit de Keller fabriek.
Maar ook wanneer uw droomkeuken niet in de showroom aanwezig is dan kunnen wij u van dienst zijn. Ons assortiment is namelijk vele malen groter dan onze showroom.

Keller prolux keukens woningbouw

Wij zijn gespecialiseerd in grote projecten voor de zakelijke markt. Waaronder de woningbouw. Hierbij kijken we verder dan enkel de verkoop van keukens. In de meeste gevallen hebben onze grote klanten het erg druk. Dit is waar wij komen kijken.

Wij kunnen u namelijk volledig ontzorgen. Organisaties die veelal gebruik maken van onze ontzorgende service zijn:

 • Utiliteitsbouw
 • Sociale woningbouw
 • Overheidsinstellingen

Wel geloven wij in goede nazorg en blijven wij altijd uw aanspreekpunt bij problemen. Wilt u graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Hoogstaande kwaliteit & duurzaamheid

Wanneer u kiest voor onze keukens, dan bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Er wordt gewerkt met de allerbeste materialen, waardoor u profiteert van een zeer lange levensduur.

De vijf jaar onvoorwaardelijke fabrieksgarantie is hier een voorbeeld van. Gaat er iets kapot? Dan kunt u dit gewoon kosteloos laten vervangen.

De eigenschappen

De unieke eigenschappen van KellerProlux luiden als volgt:

 • Het uitgangspunt is altijd kwaliteit
 • Staat in top tien van Europese keukenfabrikanten
 • Maatwerk (in Cityline) is voor iedere prijsklasse beschikbaar
 • Maatwerk is mogelijk tot in zelfs kleine details
 • Verkrijgbaar bij deskundige keukenspeciaalzaken
 • Kleuren kunnen op elkaar afgestemd worden van kasten tot en met het gehele werkblad
 • Beschikt over een eigen designteam
 • Goede afwerking met laserafkanting
 • Standaard uitgevoerd met een raster 130 maatvoering
 • FSC Keurmerk sinds 2010
 • In bezit van een certificaat voor de MVO-prestatieladder 4

THT Terpstra is gecertificeerd keukenleverancier van DKG Keukens en voldoet hiermee aan de kwaliteitsstandaard die DKG stelt.

Keukenleverancier 1

Voor iedere woonstijl een droomkeuken..

We maken onderscheid in verschillende keukenstijlen. Zo is er altijd een variant die naadloos aansluit bij uw interieurstijl. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een landelijke-, moderne-, klassieke of juist een industriële keuken. Voor ieder budget is er een maatwerk keuken beschikbaar.
DKG zelf maakt ook nog onderscheid in de City-Line en de Pro-lux zijn. De City-Line keukens zijn luxe. De zakelijke klant kiest meestal voor de Pro-lux. Dit omdat de prijs net iets lager ligt. De Pro-lux keukens hebben ook een beperktere keuze in modellen en kleuren ten opzichte van de City-Line. Daarom kiezen particulieren meestal voor de City-Line. Hierbij heeft u een veel ruimere keuze in de keuken kleuren, kasten, bovenkastjes, frontjes, keukendeurtjes, en aanrechtbladen.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een Cityline keuken kunt u helemaal aanpassen op uw wensen. U kunt onder andere kiezen voor een prachtig kookeiland of een keuken in parallelopstelling. Daarnaast brengt een keuken van dit merk een aantal voordelen met zich mee:
Door losse kast elementen kan de kast eenvoudig vervangen worden door apparatuur zoals een vaatwasser.
Voor de bovenkasten is er een verdekt ophang systeem
De onderkast heeft een gesloten bovendek
Spoelkast is standaard voorzien van een aluminium bodemplaat
Vind u het moeilijk om een keuze te maken, omdat er zoveel mogelijkheden zijn? Dat begrijpen wij natuurlijk en hierbij helpen wij u graag. Ons deskundige personeel is op de hoogte van de laatste trends en zij kunnen u altijd van een advies op maat voorzien.

THT Terpstra – uw keukenleverancier in Prolux en Cityline Keukens

Indien u opzoek bent naar keukens van hoge kwaliteit, waarbij maatwerk tot in de kleinste details mogelijk is, biedt DKG Keukens wellicht een goede uitkomst voor u. Wij van THT Terpstra zijn keukenhandelaar voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Hierbij verzorgen wij het complete proces graag voor u, omdat wij onze klanten graag willen ontzorgen. Dit proces begint bij een offerte en eindigt bij de installatie van uw nieuwe droomkeuken. Wel geloven wij in goede nazorg en blijven wij altijd uw aanspreekpunt bij problemen. Wilt u graag vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij voor u kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn!

Furniture 32