Keuken op maat

Wanneer u op zoek bent naar een keuken op maat kunnen wij gegarandeerd iets voor u betekenen. Wij van THT Terpstra leveren inmiddels al 25 jaar keukens van hoogwaardige kwaliteit.
Om de kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij alleen met de allerbeste merken, zoals: Bruynzeel, Bribus en Prolux en City-line van DKG. Wij leveren zowel aan particulieren als aan grote organisaties, wel richten wij ons voornamelijk op de zakelijke markt.

In de 25 jaar dat wij actief zijn hebben wij al de nodige ervaring opgedaan binnen deze branche. Wij hebben onder andere de keukens verzorgt voor grote woningbouwprojecten. Bent u op zoek naar een betrouwbare keukengroothandelaar in op maat gemaakte keukens? Dan bent u bij THT Terpstra zeker aan het juiste adres.

Waarom

THT-Terpstra?

Wij maken uw keuken volledig op maat

THT-Terpstra biedt een breed scala keukens

Wij leveren aan de zakelijke en particuliere markt!

Waarom een keuken op maat?

Door ervoor te kiezen om een keuken op maat te laten maken, weet u zeker dat uw keuken uniek is. U kunt alle keukens op maat helemaal aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige landelijke keuken of voor een moderne keuken met greep loze lades, het is allemaal mogelijk.

De redenen waarom onze klanten voor maatwerk keukens kiezen zijn verschillend. Zo willen sommige klanten bijvoorbeeld graag een unieke originele keuken die perfect aansluit op de rest van het interieur. Maar er zijn ook klanten die ervoor kiezen om keukens volledig op maat te laten maken in verband met lichamelijke klachten.

Voordelen van maatwerk keukens

Het ontwerpen van uw eigen keuken brengt een aantal leuke voordelen met zich mee. U zult uw unieke ontwerp natuurlijk niet snel ergens anders tegenkomen. U kunt de stijl van de keuken volledig zelf bepalen, denk hierbij aan kleuren en materialen.

Kiest u voor felle kleuren of houdt u meer van neutrale kleuren? Daarnaast kunt u zelf bepalen over welke apparaten en functies de keuken moet beschikken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ingebouwd koffieapparaat. Wij realiseren graag samen met u, uw keuken op maat!

Keukenleverancier 1

THT Terpstra – uw specialist in op maat gemaakte keukens

Onze adviseurs nemen altijd ruim de tijd voor u bij het kiezen en ontwerpen van uw nieuwe keuken. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de perfecte keuken voor een betaalbare prijs en zorgen ervoor dat u nooit voor onverwachte verassingen komt te staan.

  • Wij kunnen de keukens ook volledig voor u installeren
  • Supersnelle levering
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Betaalbaar
  • Vrijblijvend advies

Naast keukens op maat bieden wij ook nog een zeer ruim assortiment in onder andere landelijke keukens en industriële keukens. Wij heten u graag welkom bij ons in de showroom in Waskemeer, zodat u ons assortiment kunt komen bekijken. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken door te bellen naar: 0516-423859 of te mailen naar info@tht-terpstra.nl.

Kies voor een keuken op maat van THT Terpstra!

Furniture 32