K-Vision City

 

De K-Vision City kozijnen zijn een bijzondere variant van de K-Vision Serie! Deze prachtig afgewerkte kozijnen zijn speciaal ontworpen voor de stad (engels: City) en hebben de historische uitstraling van bestaande schuiframen. Het maakt niet uit of u in de binnenstad, in een grachtenpand of op een rustieke boerderij op het platteland woont. Deze kozijnen geven uw huis een frisse, stijlvolle afwerking. Wat veel mensen niet weten, is dat het kozijn opereert door middel van een modern draaivalsysteem. Dit wordt bereikt door de bijzondere tussendorpel met verspringend glasvlak en de rechthoekige zijstijlen en bovendorpel. Deze kozijnen zijn natuurlijk uitermate geschikt voor moderne woningbouwprojecten, omdat ze het huis een historische uitstraling geven. Wilt u meer informatie over de K-Vision City of heeft u een andere vraag over kunststof kozijnen? Neem dan snel contact op met THT Terpstra. U kunt een afspraak maken of directe een offerte aanvragen. Voorzie uw huis van een historische uitstraling door middel van de K-Vision City Kozijnen!

Waarom

THT-Terpstra?

Wij maken uw keuken volledig op maat

THT-Terpstra biedt een breed scala keukens

Wij leveren aan de zakelijke en particuliere markt!

Wanneer kiest u voor de K-Vision City?

K-Vision City Kozijnen geven uw woning een rustieke uitstraling met een modern tintje! Het uiterlijk van een schuifraam blijft behouden, echter opereert het raamkozijn wel met een draaival systeem. Wanneer u op zoek bent naar goedkope kunststof kozijnen zit u goed bij THT Terpstra. Wij kunnen alle kozijnen leveren en staan in contact met gecertificeerde installateurs. Op deze manier kan THT Terpstra u ontzorgen in het plaatsen van uw kunststof kozijnen. U kiest voor het City model wanneer u een rechte profielvorm wilt. Deze City variant heeft natuurlijk alle voordelen van het standaard K-Vision systeem. Hieronder vallen extreem goede geluidwering, isolatie en wind- en waterdichtheid. Bekijk alle voordelen van het K-Vision City kozijn hieronder.

De voordelen:

  • Traditioneel aanzicht
  • Rechthoekige zijstijlen en bovendorpel
  • Schuine onderdorpel
  • Zeer goede geluidisolatie door toepassing van zeer dik glas
  • Zeer goede thermische isolatie door het meer kamer principe
  • Stabiele ramen en deuren door grote versterkingskamer
  • Gladde sponning voor eenvoudige reiniging
  • Schuine sponning voor perfecte waterafvoer

K-Vision City Kozijnen vergelijken

Bij het vergelijken van de verschillende K-Vision Kozijnen moet u rekening houden met een aantal factoren. Het belangrijkste verschil met de bestaande schuiframen is dat deze City variant een modern draaivalsysteem is. Het uiterlijk van het traditionele schuifraam blijft dus wel behouden. Deze City variant heeft natuurlijk alle voordelen van het standaard K-Vision systeem, zoals extreem goede geluidwering, isolatie en wind- en waterdichtheid. Daarnaast heeft het kozijn een verspringende glaslijn.

THT-Terpstra: Leverancier van de beste kozijnen te Waskermeer

Geïnteresseerd geraakt in onze k-vision city en of een ander product? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! Bekijk ook onze andere producten, zoals de keukens, andere kunststof K-Vision kozijnengevelbekleding en schuifpuien. Al 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in de levering van verschillende diensten voor de sociale woningbouw, de zakelijke markt, consumenten en onderwijsinstellingen. Kom eens langs bij onze showroom aan de Compagnonsweg 33 in Waskermeer! U kunt een afspraak maken of bellen op het telefoonnummer: 0516-423859.