K-Vision Classic

De K-Vision Classic kozijnen staan bekend om het strakke aluminium model en het vlakke uiterlijk in vergelijking met andere kozijnen uit de K-Vision serie. Dit model met vlakke profilering werd 40 jaar geleden voor het eerst in Nederland gebruikt. Dit is ook de reden dat deze kozijnen ‘classic’ genoemd worden. Er wordt gebruik gemaakt van een basis van 70 mm. U kunt de K-Vision Classic profielen met en zonder aanslag kopen. U kunt kiezen tussen een aanslag voor montage op een stelkozijn of een kozijn zonder aanslag kopen. Deze variant kan worden gebruikt in moderne nieuwbouwprojecten als alternatief voor aluminium kozijnen. Dit heeft natuurlijk te maken met uw smaak en het soort project dat u uitvoert. Bent u geïnteresseerd in de K-Vision classic of heeft u vragen omtrent dit kunststof kozijn? Stuur dan een bericht naar info@testnexus.nl, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Waarom

THT-Terpstra?

Wij maken uw keuken volledig op maat

THT-Terpstra biedt een breed scala keukens

Wij leveren aan de zakelijke en particuliere markt!

Wanneer kiest u voor de K-Vision classic?

Het uitkiezen van een goed, passend kozijn is belangrijker dan men denkt. Als u zomaar een kozijn uitkiest kunt u er achter komen dat het kozijn niet goed bij het huis past, of dat het kozijn niet goed warmte en geluid isoleert. Het dikke glas in de K-Vision classic zorgt voor zeer goede geluidsisolatie. Door het meerkamer-principe zorgt dit kozijn ook voor goede thermische isolatie. De K-Vision classic kozijnen worden vaak gebruikt bij grijstinten en zijn populair door de strakke aluminiumlook. Wij vinden duurzaamheid en innovatie erg belangrijk, daarom zijn onze K-Vision Classic kozijnen 100 procent recyclebaar en loodvrij. Als u op zoek bent naar kozijnen die een lange tijd gebruikt kunnen worden zonder onnodig onderhoud, dan is K-Vision Classic iets voor u.

De voordelen:

  • Vertrouwd aanzicht
  • Zeer goede geluidisolatie door toepassing van zeer dik glas
  • Zeer goede thermische isolatie door het meerkamer principe
  • Stabiele ramen en deuren door grote versterkingskamer
  • Gladde sponning voor eenvoudige reiniging
  • Schuine sponning voor perfecte waterafvoer

K-Vision Classic Kozijnen Vergelijken

Ondanks dat de K-Vision kozijnen allemaal kwalitatief goed zijn, zitten er verschillen tussen de varianten. De kwaliteit en specificaties van de kozijnen zijn nagenoeg hetzelfde. Wel zijn er veel verschillende varianten van één kozijn. Waar deze verschillen voornamelijk  in liggen is het uiterlijk. De K-Vision Classic heeft als groot verschil een vlak systeem en zorgt dus bij gebruik voor een strak en modern ontwerp. Verder heeft het Classic model een lagere inbouwdiepte ten opzichte van de andere kunststof kozijnen.

THT- Terpstra te Waskemeer, uw leverancier van de beste Kozijnen.

Bent u nu op zoek naar een nieuwe keukenkunststof kozijnendakkapellengevelbekleding of schuifpuien? Dan bent u bij THT-Terpstra aan het juiste adres. Wij zijn al 25 jaar gespecialiseerd in het leveren van producten voor de consumentenmarkt, sociale woningbouw, onderwijsinstellingen recreatieparken en de zakelijke markt. U kunt langskomen in onze showroom aan de Compagnonsweg 33 te Waskemeer. Voor uw en ons gemak vragen wij u wel om een afspraak te maken voor u naar de showroom komt. Dit kunt u doen via dit formulier. U kunt ook contact opnemen met ons via het telefoonnummer 0516-423859 of het contactformulier.