K-Vision Cube

De K-Vision Cube modellen hebben een unieke uitstraling door hun kubusvormige uitvoering. Het is een welkome aanvulling op de al bestaande, vertrouwde K-Vision profielen Trend, Classic en City. De K-Vision Cube heeft dezelfde technisch hoogstaande specificaties. Als u uw project een hoekige, traditionele uitstraling wilt meegeven. Cube is in veel kleuren leverbaar, hierdoor kunt u een persoonlijke toevoeging doen aan de uitstraling van uw Kozijnen. Dit nieuwe model is gebaseerd op het allernieuwste profiel binnen de serie. Kies voor een rechte of schuine aflopende onderdorpel naar uw eigen smaak. Hieronder vind je meer informatie over K-Vision Cube.

Waarom

THT-Terpstra?

Wij maken uw keuken volledig op maat

THT-Terpstra biedt een breed scala keukens

Wij leveren aan de zakelijke en particuliere markt!

Wanneer kiest u voor de Cube van K-Vision?

Als u op zoek bent naar een robuust kozijn met een rechte dagkant, is de Cube echt iets voor u! Naast dat u de kleur kunt uitkiezen met onze nieuwe techniek ProCoverTec, kunt u ook bepalen wat voor onderdorpel u wilt gebruiken. Brandwerendheid is ook erg belangrijk het uitzoeken van een passend kozijn. De Cube kozijnen zijn brandwerend uit te voeren in 30 en 60 minuten (EW/EI klassering.) De optimale levensduur zal er voor zorgen dat er tijden kan worden bespaard op onderhouds- en vervangingskosten. Er zijn uitstekende isolatiewaarden te behalen met dit kozijn. Wij raden aan om de Cube aan te schaffen ProCoverTec rondom en de windstopper voor een ideaal resultaat.

Wat zijn de verschillen tussen een Kunststof en een houten Kozijn?

Kunststof kozijnen bieden ten opzichte van houten kozijnen natuurlijk veel voordelen. Niet alleen zullen kunststof kozijnen niet rotten en veel langer meegaan, ook hoeven ze niet geverfd te worden. Als er wordt gekeken naar brandveiligheid en -gevaar bent u ook een stuk beter af met kunststof. Kunststof isoleert daarnaast ook goed. Houten kozijnen worden al erg lang gemaakt maar het proces is met de jaren wel veel veranderd. De huidige levensduur van houten kozijnen ligt aan de houtsoort en het onderhoud. Zo gaan kozijnen die om de 5 jaar geschilderd worden veel langer mee dan die niet worden onderhouden. Voor kozijnen buitenshuis kunnen eigenlijk alleen hardhout kozijnen worden gebruikt. Een voordeel van hout is dat het erg makkelijk op maat te maken is.

THT-Terpstra, Voor al uw Kozijnen en Keukens!

THT-Terpstra heeft al 25 jaar ervaring in het leveren van producten voor niet alleen de consumentenmarkt, maar ook de sociale woningbouw en onderwijsinstellingen! Wij leveren naast keukens en kozijnen ook dakkapellengevelbekleding en schuifpuien. Onze showroom bevindt zich aan de compagnonsweg 33 te Waskemeer. Wilt u deze een keer bezoeken? Geen probleem, bel naar 0516-423859 om een afspraak te maken. U kunt ook deze link bezoeken of mailen via het contactformulier.