K-Vision Trend

K-Vision Trend kozijnen zijn echte publieksfavorieten. Deze Kunststof kozijnen worden door kenners niet van houten kozijnen onderscheiden. Dit komt door de warmte en uitstraling die de kozijnen hebben. Dit profiel met dieptewerking heeft een welgenoemde revolutie met zich meegebracht in de kozijnenindustrie. De K-Vision kozijnen zijn door Efectis (centrum voor brandveiligheid) ook uitgebreid getest d.m.v. een groot aantal brandtesten. Daar kwam uit dat de K-Vision kozijnen goed als basis konden worden gebruikt voor een brandwerend ontwerp. Het komt erop neer dat de K-Vision trend kozijnen brandwerend uit te voeren zijn in 30 en 60 minuten (EW/EI Klassering). Het is daarnaast ook mogelijk om uitstekende isolatiewaarden te halen met de K-Vision Trend, dit komt omdat de kozijnen 100 % recyclebaar en loodvrij zijn. Hieronder vind je meer informatie over K-Vision Trend.

Waarom

THT-Terpstra?

Wij maken uw keuken volledig op maat

THT-Terpstra biedt een breed scala keukens

Wij leveren aan de zakelijke en particuliere markt!

Wanneer kiest u voor de K-Vision Trend

Als u van een hout-look houdt in uw kunststof kozijnen is de K-Vision Trend een goede keus voor u. Naast het prachtige uiterlijk leverbaar in verscheidene kleuren. De K-Vision Trend wordt vaak in flats en appartementencomplexen gebruikt. Het Kozijn heeft een slanke vorm met een verdiept systeem wat zorgt voor een eigentijdse uitstraling. Dat is de reden dat dit kozijn veel wordt gebruikt bij nieuwbouwprojecten.

Wat zijn de Verschillen met andere K-Vision Kozijnen?

K-Vision kozijnen zijn kwalitatief gezien allemaal van goede kwaliteit. Desondanks zitten er kleine verschillen in de varianten. De verschillen zitten voornamelijk in het uiterlijk. De K-Vision kozijnen hebben dezelfde inbouwdiepte (behalve het Classic model) en zijn door het dikke glas erg geluidsdicht. Door het meer kamer principe is de ruimte goed thermisch geïsoleerd. De gladde en schuine sponning zorgen ervoor dat de Kozijnen eenvoudig gereinigd kunnen worden en er een perfecte waterafvoer. De deuren en ramen zijn erg stabiel door een grote versterking kamer.

THT- Terpstra te Waskemeer, voor de beste Keukens en Kozijnen.

Met 25 jaar ervaring in het leveren van diensten aan de sociale woningbouw, de zakelijke markt en onderwijsinstellingen kunnen wij u altijd verder helpen. Als u geïnteresseerd bent geraakt in onze K-Vision Trend of een ander kozijn vraag dan vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak! Naast kozijnen hebben wij ook voordelige en kwalitatieve keukensgevelbekleding en schuifpuien.