Projectkeukens

Op zoek naar de beste en goed geprijsde projectkeukens? Assen, Groningen maar ook Brabant en Limburg komen allen naar THT Terpstra. Wij leveren al meer dan 25 jaar keukens op maat gemaakt voor uw project.

Wij kunnen al die jaren al de hoge kwaliteit garanderen doordat wij onder meer Bruynzeel project keukens bieden. Maar wij bieden ook andere kwaliteitsmerken als Prolux, City-line (DKG) en Bribus keukens.

Wanneer u op zoek bent naar een groot scala aan kwaliteitskeukens, die op maat gemaakt worden voor uw project, dan komt u uit bij THT Terpstra. Vraag bij ons een offerte op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor nieuwe project keukens!

Waarom

THT-Terpstra?

Wij maken uw keuken volledig op maat

THT-Terpstra biedt een breed scala keukens

Wij leveren aan de zakelijke en particuliere markt!

Projectkeukens van de hoogste kwaliteit

Projectkeukens worden vaak gebruikt in zakelijke gebouwen en bij bouwprojecten. Wanneer het in een kantoor zit wordt het veel gebruikt. Om ervoor te zorgen dat de keuken goed blijft werken en mooi blijft moet deze van hoge kwaliteit zijn.

Ook wanneer een projectkeuken wordt gekozen voor bij een bouwproject is hoge kwaliteit belangrijk. Er worden dan meerdere woningen met dezelfde keuken gebouwd. Bij meerdere keren dezelfde keuken is de kans dat er wat kapot gaat of lelijk wordt groter. Doordat wij een hoge kwaliteit garanderen kunnen wij deze zorg wegnemen.

Galerij

Project keukens van DKG Prolux en City-line, Bruynzeel & Bribus

Wij hebben in ons assortiment onder andere Bruynzeel project keukens, maar ook DKG keukens en Bribus keukens. Deze merken staan al vele jaren voor een keuken van hoge kwaliteit. De keukens kunnen op maat gemaakt worden, voor ieder project.

Daarnaast worden ook andere zaken door ons geregeld indien nodig. Zo demonteren wij de oude keukens en wij kunnen de nieuwe keukens daarna ook monteren.

Keller Projectkeukens

Goedkope projectkeuken prijzen

Wanneer u op zoek gaat naar nieuwe projectkeukens dan is het prijskaartje een groot onderdeel. Uiteraard wilt u niet teveel betalen voor een keuken en al helemaal niet wanneer u er een hele oplage van bestelt. Wij hebben een groot assortiment met veel verschillende merken en soorten keukens. Hierdoor kunnen wij veel keukens met verschillende prijzen aanbieden.

Zo hebben wij een groot assortiment aan goedkope projectkeukens. Dit zijn vaak de keukens met een iets meer standaard design. Deze worden dan ook vaak in grotere oplages besteld. Laat dit u echter niet weerhouden om meer gepersonaliseerde keukens te bekijken en daarvoor een offerte aan te vragen. Want wij leveren alle soorten projectkeukens in grotere oplages als u dat graag wilt.

Projectkeukens voor nieuwbouw en renovatie haal je bij THT Terpstra

Wanneer u voor een nieuwbouwproject of voor een renovatieproject nieuwe projectkeukens zoekt dan komt u uit bij THT Terpstra. Wij leveren veel verschillende topmerken uit de fabriek van DKG zoals Bruynzeel en Keller (Prolux/City-line) en Bribus.
Door keukens te leveren van dit soort merken kunnen wij de kwaliteit garanderen.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is en weten wat wij allemaal leveren, kom dan vooral eens langs in onze showroom! Geen tijd om langs te komen? Neem dan contact met ons op door ons te bellen op 0516-423859 of te mailen naar info@tht-terpstra.nl. Is de keuze al gemaakt? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor nieuwe projectkeukens!

Projectkeukens Voor Nieuwbouwprojecten En Renovatie