Moderne keukens

Moderne keukens zijn keukens, in moderne stijl ingericht. Maar waar kenmerkt deze keukenstijl zich door? En welke keukens kunt u bestellen bij THT Terpstra, keukenleverancier in Waskemeer? Wij vertellen u welk design de keuken modern maakt en hoe u ook de stijlelementen in uw woning kunt opnemen.

Waarom kiest u voor de keukens van THT Terpstra? Omdat wij ons kenmerken door kwalitatief hoogwaardige keukens, met een oog voor stijl en design. En dit alles voor een concurrerende prijs! Wij gebruiken onze jarenlange ervaring in de markt om u compleet te ontzorgen: Indien gewenst installeren wij uw keuken op locatie, zowel voor de zakelijke en de particuliere markt. Ook voor grotere projecten (woningbouwcorporaties en dergelijke) bent u hier aan het juiste adres. Kom langs bij de keuken showroom van THT Terpstra!

Waarom

THT-Terpstra?

Wij maken uw keuken volledig op maat

THT-Terpstra biedt een breed scala keukens

Wij leveren aan de zakelijke en particuliere markt!

Wat is een moderne keuken?

Dit is een keuken, ingericht in moderne stijl. Naast de reguliere moderne variant bestaan er ook mengvormen met andere keukenstijlen, zoals de landelijke keuken. Vaak wordt deze stijl gebruikt om een contrast te stellen, wanneer de woning bijvoorbeeld in landelijke stijl is uitgevoerd kan dit een mooi contrast bieden. Daarnaast kunnen er ook elementen van deze stijl terugkomen in de moderne landelijke keuken.

De keukens zijn vaak strak qua design en alles is mooi weggewerkt. Ze gebruiken vaak een combinatie van de volgende elementen: minimalistische inrichting, naadloze afwerking en strakke materialen. Greeploze keukens komen ook vaak voor binnen dit segment.

Voordelen van de moderne stijl

De moderne keukenstijl heeft een aantal duidelijke voordelen ten opzichte van een landelijke keuken: Ten eerste geeft de moderne stijl een duidelijk contrast en creëert deze keukenstijl meer ruimte en rust. Zeker wanneer de rest van het huis niet is uitgevoerd in moderne stijl, past deze keuken juist goed. Bekijk onze voorbeelden of neem contact op met de showroom.

Moderne keukens – Materiaal en kleur

De materialen en kleuren die gebruikt worden in de moderne stijl zijn vaak hetzelfde: vaak worden lichte kleuren gecombineerd met een donkere vloer of kastjes en worden er moderne apparaten in de keuken verwerkt. Daarnaast wordt een hoogglans afwerking vaak gezien, dit werkt ook erg goed met het greeploze karakter van de keuken. Wanneer er gekozen wordt voor een hoogglans afwerking moet u wel rekening houden met vingerafdrukken. Echter kunt u dit oplossen door te kiezen voor hoogglans wit: daar ziet u de vlekken minder goed op. Andere materialen die gebruikt worden zijn Metaal, Glas en Roestvrij staal.

Galerij

Moderne keukens voorbeelden

Op zoek naar voorbeelden van een nieuwe keuken? Gebruik onze eerder afgeronde keukens als voorbeeld! Wij kunnen u voorzien van inspiratie en ideeën bij het ontwerpen van uw nieuwe moderne keuken. Kiest u voor een kookeiland of toch een greeploze keuken? Wanneer u geen keuze kunt maken neemt u contact op met onze specialisten, zij kunnen u perfect ondersteunen bij het uitzoeken!

Stijl en design

De keuken is boven alles afgewerkt in moderne stijl: strak, minimalistisch en met veel inbouw apparaten. Daarnaast zorgt de combinatie met de nieuwste inbouw apparatuur voor een futuristische uitstraling. Wij zien vaak zelf de behoefte voor moderne keukens met kookeiland, maar als u alleen beschikt over een klein oppervlak is dat natuurlijk ook mogelijk. Een ander woord dat vaak wordt gebruikt om deze keuken te omschrijven is “design keuken” door de gestileerde afwerking.

Moderne landelijke keuken

Een landelijke keuken kenmerkt zich door het gebruik van veel hout, gestileerde fronten en een aanrechtblad van natuursteen. Dit zijn natuurlijk slechts voorbeelden, maar vaak komen deze elementen ook terug in de landelijke moderne stijl. In een moderne keuken daarentegen wordt ook vaak hout gebruikt – deze keukenstijl wordt ook wel “old wood” genoemd. De moderne landelijke keuken is een mengvorm: onderdelen van beide keukenstijlen komen hierin terug. Meer weten over onze moderne landelijke keukens? Neem dan snel contact met ons op!

THT Terpstra – Maatwerk en Kwaliteit

Bij THT Terpstra bent u altijd verzekerd van een echte specialist wanneer het gaat over het uittekenen, begeleiden of installeren van een keuken in moderne stijl! Wij leveren zowel aan de particuliere als aan de zakelijke markt en kunnen u ook helpen wanneer het gaat over grotere klussen. Wanneer u bijvoorbeeld keukens moet plaatsen in een nieuw appartementencomplex neemt u contact op met THT Terpstra om u te ondersteunen. Wij weten wat er speelt en kunnen snel schakelen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan snel contact op voor onze moderne keukens.

Furniture 32