Woningbouw keuken

Een woningbouw keuken wordt in sociale huurwoningen geplaatst. THT Terpstra is de keukenspecialist in uw regio. Wij helpen woningcorporaties met het renoveren van keukens uit de woningbouw of met een nieuwe keuken voor de woningen. Hiervoor is een standaard keuken of standaard keukenblok beschikbaar.   

De keukens van THT Terpstra zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Met meer dan 25 jaar ervaring op zowel op de particuliere als zakelijke markt, bent u gegarandeerd van de beste keukens voor uw woning. U vindt onze keukens onder andere terug in sociale woningbouw. Hiermee zorgen wij voor de woningbouw keuken die u voor uw project zoekt.

Waarom

THT-Terpstra?

Wij maken uw keuken volledig op maat

THT-Terpstra biedt een breed scala keukens

Wij leveren aan de zakelijke en particuliere markt!

Nieuwe woningbouw keuken

Na verloop van tijd is er een nieuwe woningbouw keuken nodig bij uw woningcorporatie. De sociale huurwoningen moeten op een gegeven moment gerenoveerd worden en dan is het fijn wanneer u dit bij een betrouwbare partner kunt laten doen. U kunt de beste keukens, voor een betaalbare prijs, bij THT Terpstra vinden.

Naast dat de keukens betaalbaar zijn, zijn ze ook van de beste merken. Hierbij kunt u denken aan: 

Ook deze zijn geschikt voor de sociale huurwoningen. Wanneer u op zoek bent naar keukens die voor uw woningbouw op maat gemaakt worden, zoek dan niet verder. 

Galerij

Standaard keukenblok voor de woningbouw

Een standaard keukenblok komt vaak voor bij de woningbouw. Deze keukens zijn te bestellen in een grotere oplage. Hierdoor wordt de prijs ook voordeliger, wat fijn is wanneer u voor de woningbouw keukens wilt aanschaffen. Wij hebben een ruim assortiment van apparaten, merken en verschillende keukens waar u uit kunt kiezen. 

U wilt natuurlijk niet teveel betalen, zeker niet wanneer u een hele oplage nodig hebt. Daarom vindt u bij ons kwalitatieve keukens voor een betaalbare prijs. Vaak zijn dit dan wel keukens die een meer standaard design hebben. Wat voor woningbouw keuken u ook zoekt, bij THT Terpstra kunnen wij altijd leveren wat u wenst. Wij maken keukens op maat voor uw project.

Keller Woningbouw Keuken

Een keuken voor de woningbouw vindt u bij

THT Terpstra

Wanneer u een nieuwe keuken zoekt voor de woningbouw komt u uit bij THT Terpstra. Hier vindt u een ruim assortiment aan merken. U kunt zelf bepalen welk ontwerp u wilt en welke apparaten hierbij belangrijk zijn. 

Bestel uw nieuwe batch aan keukens voor de woningbouw hier. Wij kunnen dit op maat maken. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject voor de woningbouw of een renovatie, wij kunnen u altijd begeleiden. Zo heeft u altijd de beste optie voor u. Wij helpen u stap voor stap verder, tot u tevreden bent met uw woningbouw keuken.

Woningbouw Keukens Van Tht Terpstra